AKP Kadın Kolları Başkanı: Partimiz Sayesinde Ülkemizdeki Kadınlar Önemli Demokratik Kazanımlar Elde Etti

TAKİP ET

AKP Kadın Kolları Başkanı Çam, 8 Mart dolayısıyla yayımladığı mesajla AKP sayesinde Türkiye'deki kadınların önemli demokratik kazanımlar elde ettiğini iddia etti.

AKP Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ironik bir mesaj yayımladı. Yayımlanan mesajda AKP sayesinde ülkemizdeki kadınların tamamının önemli demokratik kazanımlar elde ettiği savunuldu.

Çam, "Partimizin haklı mücadelesi sayesinde dili, dini, ırkı, giyimi kuşamı, yaşı ne olursa olsun ülkemiz kadınlarının tamamı için önemli demokratik kazanımlar elde edilmiştir. Demokratik kazanımlarımızı, her yıl olduğu gibi bu yılki 8 Mart'ta da tüm kadınlarla heyecanla paylaşıyoruz" şeklinde bir iddia ortaya attı.

Çam, mesajın devamında "Salgınla mücadelenin en önemli aracı olan sosyal izolasyon, kadınların yükünü arttırdı. Evimiz, her şeyi bir arada yaptığımız tek mekan haline geldi. Evlerimiz birer yuva olmaya devam ederken çocuklar için birer okul, biz anne ve babalar için iş yeri oldu. Çocuklarımıza rehberlik ettiğimiz süre arttı. Her mücadelede en ön saflarda yer aldığımız gibi salgınla mücadelede de ön safları tuttuk ve her şerde bir hayır olduğuna inandık. Ailemizin birliği ve sürekliliğini, yaşadığımız yeni dönemde ve sonrasında da sağlamak adına her zamankinden daha çok gayret ettik. Salgın nedeniyle kendimiz de kaygılıyken, çocuklarımıza, eşlerimize, kısacası yakın ve uzak tüm ailemize güven telkin ettik" ifadelerini kullandı.

 

 

 

akp kadın kolları başkanı komik mesaj ironik demokratik kazanımlar elde etti akp dönemi iktidar kadınlar saçma