AKP'li Bakan Özer, Ayşenur Alkan'ın Cenazesine Değil Bir Din Adamının Cenazesine Katıldı

TAKİP ET

AKP'li Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kürtçü terör örgütü PKK/YPG'nin Karkamış'taki saldırısında hayatını kaybeden öğretmen Ayşenur Alkan'ın cenazesine değil, hadis alimi Raşit Küçük'ün cenazesine katıldı.

Kürtçü terör örgütü PKK/YPG'nin Gaziantep Karkamış'ta bir okula düzenlediği roketli saldırıda öğretmen Ayşenur Alkan ve 5 yaşındaki Hasan Karataş hayatını kaybetti.

22 yaşındaki Ayşenur Alkan'ın KPSS'ye hazırlandığı, ailesinin maddi durumunun iyi olmadığı ve gerekli kitapları alabilmek için ücretli öğretmenliğe başvurduğu ortaya çıktı.

Özel Haber | Kürtçülerin Katlettiği Ayşenur Alkan, KPSS Kitaplarını Almak İçin Ücretli Öğretmenliğe Başlamıştı

Bakan Yardımcısından Skandal Sözler

Öğretmen Ayşenur Alkan, bugün düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Cenazede konuşan AKP'li Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Osman Sezgin, "Ayşenur öğretmenimiz eğer ömrü boyunca öğretmenlik yapsa ve ölseydi sadece sınıfındaki öğrencileri onu bilecekti. Ama şimdi Ayşenur öğretmenimiz öyle bir öğretmenlik makamına yükseldi ki bütün millet onu biliyor" dedi.

Öğretmen Ayşenur Alkan'ın cenazesine katılmayan AKP'li Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, hadis alimi Prof. Dr. Raşit Küçük'ün cenazesine katıldı.

AKP'li Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Öğretmen Adayının Çiçeğini Almadı

akp bakan milli eğitim bakanı mahmut özer ayşenur alkan cenazesine değil bir din adamının din adamı katıldı raşit küçük gaziantep karkamış