AKP'li Bakan Varank AKP'nin Harcamalarını Unuttu: CHP, Bu Yıl Vergilerinizden 149 Milyon Lira Hazine Yardımı Alacak

TAKİP ET

AKP'li Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "CHP, bu yıl vergilerinizden 149 milyon lira hazine yardımı alacak" dedi.

AKP'li Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sanayiye 3 gün elektrik verilememesi gibi sorunlarla uğraşmak yerine muhalefeti hedef almaya devam ediyor. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun paylaştığı videodaki otel odasının gecelik fiyatının 100 bin liradan fazla olduğu iddiasını yenileyen AKP'li Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Gecesi 100 bin lira olan Hilton kral dairesinde kalmayı seçen Kılıçdaroğlu'nun genel başkan olduğu CHP, bu yıl vergilerinizden 149 milyon lira hazine yardımı alacak" ifadelerini kullandı.

AKP'nin Harcamalarını Unuttu

AKP'li Bakan Varank'ın bu paylaşımı üzerine AKP'nin harcamaları hatırlatıldı. 

Sayıştay’ın Cumhurbaşkanlığı Denetim Raporu’na göre, 2020 yılında AKP’li Cumhurbaşkanı, tek başına 2 milyar 896 milyon 174 bin 350 TL harcadı. Saray’ın bir günde harcadığı tutar, 7.9 milyon TL’yi geride bıraktı.

AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci'nin atkısı 330 pund (4 bin 983), Hermes marka kemerinin fiyatı 3 bin 231 dolar. 

Mücahit Birinci'nin 14 Asgari Ücret Değerindeki Kemeri



AKP'li Bakan Fatma Betül Sayan Kaya'ya yurt dışı yüksek lisans eğitim sözleşmesi kapsamında İSBANK AŞ tarafından toplamda 85 bin 791 dolar ve 20 bin 289 ödendi.

Betül Sayan Kaya'nın İBB'nin Binlerce Dolarıyla ABD'de Eğitim Aldığı Ortaya Çıktı



AKP İstanbul Kadın Kolları Başkanı Rabia Kalender İlhan'ın Büyükşehir Belediyesinden aldığı 128 bin euro, 123 bin lira ve 9 bin dolar ödenek alarak yüksek lisans eğitimi için yurt dışına gittiği ortaya çıktı.. 

AKP Kadın Kolları Başkanı da İBB'nin Parasıyla Yurt Dışına Gitmiş: On Binlerce Euro

mustafa varank akp akpli bakan sanayi ve teknoloji bakanı akp in harcamaları Fatma Betül Sayan Kaya rabia kalender ilhan