AKP'li Başkanların Alem Görüntülerine Erişim Engeli

TAKİP ET

AKP'li Hakkari Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar ve Yüksekova'ya bağlı Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu'nun pavyonda alem yaptıkları anların görüntülerine ilişkin haberimize erişim engeli getirildi.

AKP'li Hakkari Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar'ın bir süre önce bazı özel görüntüleri ortaya çıkmış, Dündar'ın eğlence görüntülerinde "Halka hizmet hakka hizmettir" ifadeleriyle parti sloganlarının tiye alınması dikkat çekmişti.

Bunun ardından Ensar Dündar'ın ve beraberindeki Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu'nun pavyonda alem yaptığı anların görüntüleri ortaya çıkmıştı.

Bu görüntülerin yer aldığı haberimize mahkeme tarafından erişim engeli getirildi. Mahkeme, haberimiz nedeniyle AKP'li Belediye Başkanları Ensar Dündar ve Dırbaz Büyüksu'nun rencide olduklarına ve yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiğine karar verdi.

Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar Kimdir?

Hakkari Çukurca'da 1978'de dünyaya gelen Ensar Dündar, lisans eğitimini işletme, yüksek lisans eğitimini ise siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümünde aldı.

1997 yılında Çukurca Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü olan Ensar Dündar, 6 yıl Kızılay Şube Başkanlığı, 3 yıl Çukurca Spor Kulübü Başkanlığı, Hakkari İş-Kur İl Müdür Yardımcılığı, Hakkari Valiliği Zarar Tespit Komisyonu Sekretarya Sorumluluğu görevlerinde bulundu. Dündar, AKP'li Çukurca Belediye Başkanı olarak görev yapıyor.

Dırbaz Büyüksu Kimdir?

Yüksekova Esendere'de 1974'te doğan Dırbaz Büyüksu, Anadolu Üniversitesi'nde kamu yönetimi eğitimi aldı.

1997 yılında Esendere Belediyesi'nde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdür Vekili olarak görev yapan Büyüksu, AKP'den Esendere Belde Belediye Başkanı seçildi.

akp akpli başkan başkanların alem görüntülerine erişim engeli ensar dündar dırbaz büyüksu pavyon