AKP'li Bekir Bozdağ da Kervana Katıldı: Sizden Bir Yıllık Zaman ve Bu Sürede Bize Sabır İstiyoruz

TAKİP ET

AKP'li Adalet Bakanı Bozdağ, bir yıla ihtiyaçları olduğunu belirterek vatandaşlardan bu sürede sabır göstermelerini istedi.

AKP'li Adalet Bakanı Bozdağ, depremden etkilenen Diyarbakır'ın Hani ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Bakan Bozdağ, Kaledibi Mahallesi ile Topçular Uysal mezrasında da incelemelerde bulundu ve Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

Mülkiyet ihtilaflı olan konularda vatandaşlara konut vereceklerini belirten Bozdağ, müşterek tapu verilerek kat mülkiyetine geçileceğini ve herhangi bir hukuki ihtilaf veya sorun yaşanmayacağını söyledi. Sorunlu yerlerde bile sorunsuz bir teslim yapacaklarını vurguladı ve bu konularda ileride yaşanabilecek sorunların önüne geçeceklerini ifade etti.

Bozdağ, bir yıla ihtiyaçları olduğunu belirterek vatandaşlardan bu sürede sabır göstermelerini istedi. Türkiye'nin önümüzdeki dönemde atacağı adımlara değinen AKP'li Bozdağ, son 20 yıl içinde TOKİ tarafından 1 milyon 500 bin konutun vatandaşlara teslim edildiğini ve deprem bölgesinde bu konutların hiçbirinde hasar oluşmadığını söyledi.

Bozdağ, yapılan konutların sağlam olduğunu ve deprem vesilesiyle bu durumun görüldüğünü belirterek konuşmasını tamamladı. Depremden etkilenen bölgelerde yapılan çalışmalar ve konutların sağlamlığına dair bilgi veren Bakan Bozdağ, vatandaşlardan bir yıllık sabır isteyerek Türkiye'nin sorunları çözmek için çalışmalarına devam edeceğini vurguladı.

AKP Bekir Bozdağ depremzede