AKP'li Belediye Başkanı Hedef Gösterdi, İmamoğlu'nu Misafir Eden Muhtar Tehdit Edilip İfadeye Çağrıldı

TAKİP ET

AKP'li Belediye Başkanı, Ekrem İmamoğlu'nu Muhtarlıkta misafir eden Muhtar'ı hedef göstererek şikayetçi oldu, Muhtarlığı boşaltmasını istedi.

AKP'li Belediye Başkanı, Ekrem İmamoğlu'nu Muhtarlıkta misafir eden Muhtar'ı hedef göstererek şikayetçi oldu, Muhtarlığı boşaltmasını istedi.

AKP'li Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, ekibiyle ve emrindeki yüzden fazla zabıta ile Bahçelievler Şirinevler Mahallesi Muhtarlığına giderek Muhtar'dan ona tahsis edilen yeri boşaltmasını istedi ve Muhtar İbrahim Güzel'den şikayetçi oldu. Güzel, seçim sürecinde İBB Başkan Ekrem İmamoğlu'nu Muhtarlıkta misafir etmesiyle gündeme gelmişti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim sürecinde ziyaret etmesiyle konuşulan Şirinevler Mahallesi Muhtarı İbrahim Güzel; AKP'li Belediye Başkanı Bahadır'ın kendisini yüzlerce kişinin önünde hedef gösterdiğini, can güvenliğinden endişe ettiğini ve Başkan Bahadır'ın yönlendirmeleriyle tehdit ve iftiralara uğradığını paylaştı.

İlçedeki Kocasinan Karakolu'na giderek ifade veren Muhtar Güzel, “Biz şikayetçi olmayı düşünüyorduk, lakin o bizden önce davranmış, şikâyette bulunmuş. Sanki parkı gezmeye gelmiş o arada bize bir selam vermiş, selamın sonunda böyle şeyler gerçekleşmiş edası oluşturmuş. Tanıkların hepsi Bahçelievler Belediyesinin personeli. Oradaki amirlik statüsünü kötüye kullanmış, personelin üzerinde baskı kurmuştur. Biz gerekli ifadelerde bulunduk. Biz de ondan şikayetçi olacağız” dedi.

Muhtar Güzel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bu gelişmeler üzerine Muhtarlığa yeni bir yer tesis etmek üzere çalışmalara giriştiğini ve yakında oraya taşınacaklarını ekledi.

Cumhuriyet gazetesi, Muhtar Güzel'in açıklamalarını yayınladı:

ibrahim güzel şirinevler Bahçelievler Belediyesi hakan bahadır