AKP'li Belediye Başkanının Yakınlarından Kahveci Dükkanı İşleten Kişiye Sopalı ve Silahlı Saldırı İddiası

TAKİP ET

Kilimli Belediyesi'nin kiracısı olan ve kira borcu nedeniyle tahliye edilmek istenen kahveci Erhan Kalaycı, belediyeye gittiği sırada belediye başkanının koruması ve şoförü tarafından darp edildiğini öne sürdü. Kalaycı, bir gün önce sosyal medyada belediye başkanına hakaret ettiği için uzaklaştırma cezası aldığını da belirtti.

Kilimli Belediyesi’nin kiracısı olarak kahvehane işleten Erhan Kalaycı, iş yerinin kira borcu nedeniyle tahliye edilmek istenince Kilimli Belediyesi’ne gitti. Kalaycı, belediyeye girdikten sonra zabıta müdürüyle görüşmek istediğini söyledi. Ancak zabıta müdürünün yerinde olmadığını öğrenince belediyenin başkanlık makamına yöneldi.

“Silahla yüzüme ve kafama vurdu”

Gazete Duvar'dan Mustafa Özdemir'in haberine göre Kalaycı, başkanlık makamına doğru giderken AKP'li Belediye Başkanı Kamil Altun'un koruması ve şoförünün kendisine sopalarla saldırdığını iddia etti. Kalaycı, “Yere düştüğümde belediye personeli de üzerime çıkarak dakikalarca vurdu. O esnada belediye başkanının koruması elindeki silahla yüzüme ve kafama öldüresiye vurdu. Can havliyle kendimi dışarı attım. Hepsinden şikayetçi olacağım” dedi.

Sosyal medyada hakaret etmişti

Kalaycı’nın bir gün önce sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun hakkında küfür ve hakaret içeren ifadeler kullandığı ortaya çıktı. Kalaycı, bu nedenle hakkında verilen uzaklaştırma ve adli kontrol cezasına rağmen belediyeye gitmişti.

kilimli kilimli belediyesi erhan kalaycı Kamil Altun