AKP'li Belediye Başkanvekili Abdullah Tarhan'dan 'Akraba İstifası': Gençlerden Özür Diledi

TAKİP ET

AKP'li Hasankeyf Belediye Başkanvekili Abdullah Tarhan, belediyedeki nepotizm nedeniyle gençlerden özür dileyerek istifa etti.

Batman'ın AKP'li Hasankeyf Belediye Başkanvekili ve Meclis Üyesi Abdullah Tarhan, dikkat çekici bir mektupla partisinden istifa etti.

3 dönemdir belediyeyi AKP'ye kazandıranın kendisi ve ailesi olduğunu belirten Tarhan, "Yalnız son zamanlarda AKP'li Belediye Başkanımız ve AKP İlçe Başkanımız aile şirketi kurup ilçeye gelen kadro olsun, iş olsun, 'bu kardeşim, bu amcamın oğlu, bu yeğenim' diyerek hepsini işe yerleştirmişler" dedi.

Bu durumun vatandaşlar arasında büyük bir rahatsızlık yarattığını, ilçede AKP'yi "sıfır" hale getirdiğini belirten Tarhan, Hasankeyfli yüzlerce gencin işsiz olduğunu ancak AKP'li yöneticilerin akrabalarını işe yerleştirdiğini vurguladı.

Bu durumun defalarca AKP'li milletvekillerine, AKP İl Başkanı'na ve diğer yöneticilere iletildiğini belirten Tarhan, AKP'den istifa etti. Tarhan, "Bugünden sonra Hasankeyfli hemşehrilerim ve gençlerimizin yanında olacağım. Bugüne kadar bu olaylardan dolayı partiden ayrılmadığımdan dolayı gençlerimizden özür dilerim" ifadelerini kullandı.

akpli belediye başkan başkanvekili abdullah tarhan batman hasankeyf akraba istifası gençlerden özür diledi