AKP'li Belediye Parktaki Atatürk Köşesi ve Resmini Kaldırdı

TAKİP ET

Nevşehir'de AKP'li Çalış belediyesi, AKP'li vekil Mustafa Açıkgöz'ün adı verilen parktaki Atatürk köşesini ve resmini kaldırdı.

AKP iktidarının Atatürk adına olan alerjisi devam ediyor.

Sözcü'den Müslim Evci’nin aktardığına göre; Nevşehir’de AKP’li Çalış Belediyesi, AKP Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün ismini taşıyan parkta bulunan "Atatürk Köşesi"nin yerine "Fevzi Çelik Köşesi" yaptı.

Ayrıca Atatürk Köşesi’nde bulunan Atatürk resmi de belediye tarafından kaldırıldı.

"Fevzi Çelik'in Kim Olduğunu Araştırdık Ama Bulamadık"

AKP’li Çalış Belediyesi'nin Atatürk düşmanlığı yaptığını söyleyen CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, şunları söyledi:

"AKP’li Çalış Belediyesi kendisine ait parkın içerisinde bulunan Atatürk Köşesi’ni ve burada bulunan Atatürk’ün resimlerini kaldırarak başka birisinin ismini vermiş. İsmini verdikleri Fevzi Çelik’in kim olduğunu araştırdık ama kim olduğunu bulamadık.

 

AKP, Atatürk’ün ismini her yerden silmeyi alışkanlık haline getirdi. Atatürk’e bu düşmanlığınızın sebebi nedir?

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e her defasında saldıran bu zihniyeti kınıyorum. Ne yaparsanız yapın bu milletin yüreğinden Atatürk sevgisini silemeyeceksiniz"

"Milletvekiline Şirin Görünmek İçin Parka Adını Verdiler"

Parka AKP’li vekilin isminin verilmesine ilişkin eleştirilerini de dile getiren CHP’li Gülmez, "Belediye, Atatürk’ün ismini değiştirmekle kalmayıp bir de parka AKP Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün ismini vermiş. Mustafa Açıkgöz’ün Nevşehir ya da Çalış için ne faydası var da bu parka onun ismini verdiniz? Sıradan bir milletvekili olan Mustafa Açıkgöz, ilçenin hangi sorununu çözmüş, Nevşehir’e ne hizmeti olmuş? Burada sadece milletvekiline şirin görünmek için parka isminin verilmesi acizliktir” dedi.

akpli belediye çalış belediyesi Nevşehir mustafa açıkgöz atatürk köşesi