AKP'li Belediyeden Öğretmenlere Sadaka

TAKİP ET

AKP'li Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçede görev yapan öğretmenlere 1500 lira destek vereceklerini övünerek duyurdu.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fantastik ekonomi teorilerinin getirdiği ekonomik buhran, halkın tüm tabakalarını derinden etkiledi.

TÜİK rakamlarına göre yüzde 80'i aşan enflasyon, vatandaşların geçim sıkıntısını doruğa çıkardı. Elbette öğretmenler de bu ekonomik şartlardan en çok etkilenen vatandaşlar arasında yer alıyor.

AKP'li Belediyeden Sadaka

Gaziantep'te, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 2022-2023 Eğitim Öğretime Hazırlık Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan AKP'li Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçe sınırları içinde bulunan tüm devlet okullarında görev yapan öğretmenlere bin 500 lira nakdi destek vereceklerini açıkladı.

Fadıloğlu verecekleri nakdi desteği "Geleceğimizi şekillendiren mimarlarımız olan öğretmenlerimiz, her şeyin en iyisini hak ediyorlar. Eğitim camiamıza desteğimiz, artarak sürecek" ifadeleriyle duyurdu. Öğretmenler ise Fadıloğlu'nun bu "sadakasına" tepki gösteriyor.

akpli belediyeden öğretmenlere sadakka sadaka gaziantep şehitkamil belediyesi rıdvan fadıloğlu