AKP'li Belediyelere Talimat: 2023 Seçimleri Çalışmalarına Başlayın

TAKİP ET

AKP'li belediye başkanlarına 2023 seçimleri için çalışmalara başlanması talimatı verildi.

22-24 Aralık günlerinde Ankara Kızılcahamam'da düzenlenen AKP Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na ilişkin yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Selda Güneysu'nun aktardığı bilgilere göre toplantıda sunum yapan AKP Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, partili başkanlara sosyal medyada görünür olma talimatı verdi.

Kendi belediyelerinin yaptığı proje ve altyapı hizmetlerinin Millet İttifakı belediyelerinin hizmetleridnen "katbekat üstün olduğunu" savunan Özhaseki, tanıtımda eksik olduklarını söyledi.

Tanıtıma İhtiyacımız Var

"Bizim belediyelerimizin tanıtıma ihtiyacı var. AKP, yatırımlarda çok iyi ancak tanıtamıyor. Yerel basınla daha çok diyalog kurmalısınız" diyen Özhaseki, "Twitter, Facebook, Instagram gibi sosyal medya mecralarını aktif kullanmalısınız. Millet İttifakı belediyelerinde ‘icraat yok’ ama onlar köpürtmeyi seviyor. Sosyal medyayı her türlü kullanıyor. Siz de faaliyetlerinizi sosyal medyada daha görünür kılın" şeklinde konuştu.

Erken Seçim Yok, 2023'e Hazır Olun

Erken seçim olmayacağını belirten Özhaseki, belediye başkanlarından 2023 seçimlerine hazırlanmaya başlanmasını istedi. Belediye başkanlarından 2023 seçimlerine teşkilatlar, kadın ve gençlik kollarıyla uyumlu çalışmalarla gidilmesini isteyen Özhaseki, "Vatandaşların sorunlarını dinleyin. Tek tek sorunlarını not alın, çözüm üretin. Sizler, ‘gönül belediyeciliği’ yapıyorsunuz. Kimseye büyüklük taslamayın. Her vatandaşın yanında olmaya çalışın" ifadelerini kullandı.

belediye başkanları akp seçim