AKP'li Binali Yıldırım'dan Küstah Açıklama: Bu Seçim, İşgalcilere Karşı İstiklal Mücadelesi Seçimidir

TAKİP ET

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Yozgat'ta düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu.

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Yozgat’ta düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu.

Yıldırım, hızlı tren projesinin önemine değinerek, “Hızlı tren, Kırıkkale’yi de Sivas’ı da komşu kapısı yapıyor. Yozgat’ta sabah akşam saatlerinde trafikte bir uçtan bir uca gidinceye kadar Kırıkkale’ye ulaşıyorsunuz. İşte medeniyet bu, işte hizmet bu, hizmetin adı Recep Tayyip Erdoğan’dır, AKP’dir” dedi.

‘20 Yıl Boyunca Dağ Gibi Sorunları, Dağ Gibi Hizmetlere Döndürdük’

AKP’nin 20 yıllık iktidarında Türkiye’yi büyük bir değişimden geçirdiğini savunan Yıldırım, “20 yıl boyunca dağ gibi sorunları, dağ gibi hizmetlere döndürdük. Sorunlarımızı, torunlarımıza bırakmadık. Üstüne üstüne gittik, darbelerin, vesayetlerin üzerine gittik. Terör örgütlerinin üzerine gittik. Ay yıldızlı bayrağımızı yere indirmedik. Yolları böldük, hayatları birleştirdik, gönülleri birleştirdik. Dedik ki yolları böleriz, Türkiye’yi böldürtmeyiz” diye konuştu.

'Bu Seçim, İşgalcilere Karşı İstiklal Mücadelesi Seçimidir'

14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine dikkat çeken Yıldırım, şöyle devam etti:

“Bu seçim, işgalcilere karşı istiklal mücadelesi seçimidir. Bu seçim, PKK bölücü terör örgütünü, FETÖ terör örgütünü meşrulaştırmaya çalışanlara karşı milli ve yerli liderin seçimidir, Türkiye’nin seçimidir. Dağdakilerin dili çözüldü. Gece gündüz açıklama yapıyorlar, ‘14 Mayıs geçsin, hapishaneler kırılacak, herkes serbest kalacak. 14 Mayıs geçsin, cumhuriyeti değiştireceğiz. Türkiye’yi eyaletlere böleceğiz.’ Kuvayı Milliye ruhunu içinde barındıran Yozgat, yüz yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının bize emanet ettiği bu Cumhuriyet’i, terör örgütlerine pazarlayanlara, onun arkasındakilere vermeyeceksiniz değil mi? O halde söz verin. 14 Mayıs’ta Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacağız değil mi? O halde söz verin. 14 Mayıs’ta birinci turda bitireceğiz değil mi?”

binali yıldırım akp seçim pkk fetö