AKP'li Bir Kadın Sokak Röportajında: Vatandaş Yalan Söylüyor, Ekmek Kuyruğu Yok

TAKİP ET

AKP'li bir vatandaşın sokak röportajında söylediği sözler dikkat çekti. Halk ekmek kuyruklarının gerçekte olmadığını söyleyen kadın, muhabirin ısrarı üzerine insanların tadını beğendikleri için halk ekmek kuyruğuna girdiklerini söyledi.

YouTube kanalı Kanal Dünya, İstanbul Avcılar'da sokak röportajı gerçekleştirdi. 

Sokak röportajında konuşan bir kadın, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünyayı dize getirdiğini söyledi. Muhabirin ortağı olmamıza rağmen alamadığımız F-35'leri hatırlatması üzerine kadın "Hayır hayır hayır... Her şeyimiz çok güzel, Türkiye çok güzel şu anda" dedi.

Geçinemediğini söyleyen vatandaşların yalan söylediğini öne süren kadın, halk ekmek kuyrukları içinse "Kardeşim halk ekmek alma! Normal ekmek 4 lira, halk ekmek 3 lira. Ben halk ekmeği tadını beğendiğim için alıyorum" diye konuştu.

Devletin fakirlere kapı kapı dolaşarak süt dağıttığını söyleyen kadın, muhabirin süt dağıtanın İBB olduğunu söylemesi üzerine "İmamoğlu geldi de İstanbul'un içine sıçtı. Allah bizi İmamoğlu gibilerine bırakmasın, Tayyip'e bıraksın" dedi ve "Allah İmamoğlu'nun belasını versin" diyerek uzaklaştı. (Video: Twitter @nocontextsag)

akpli bir kadın sokak röportajında vatandaş yalan söylüyor ekmek kuyruğu yok ibb halk ekmek avcılar kanal dünya