AKP'li Cahit Özkan: Twitter'da Esen Rüzgarla Seçim Sonucu Bekleyenler Hüsranla Karşılaşacak

TAKİP ET

AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Twitter'ın siyasetteki etkisinin çok düşük olduğunu söyledi.

TV24'te Esra Elönü'ye konuşan AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, sosyal medyayla ilgili "Sosyal medyanın bugün Türkiye gündeminin ne kadarını teşkil ettiğini de konuşmamız lazım" dedi ve "Ar-Ge Başkanlığımızın anket çalışmalarıyla bunu değerlendiriyoruz. Şu anda eğer Türkiye’de milli irade, toplumun talebi, vatandaşlar neyi düşünüyor, neyşi konuşuyor baktığımız zaman, sadece Twitter üzerinden yapılan tartışmalara bakacak olursak; inanın orada esen rüzgarla Türkiye’nin gerçek rüzgarı arasında hiçbir benzerliğin olmadığının altını çizelim" diye konuştu.

"Hatta bunu geçen Ahmet Hakan da yazdı. Twitter'da köpürtülen, estirilen rüzgarlarla seçim akşamı seçim sonucu bekleyenlerin büyük bir hüsranla karşılaştığını bilelim" diyen Özkan, şu ifadeleri kullandı:

"Bizim yapmış olduğumuz anketlerde Türkiye gündeminin 1.6’sının Twitter’da esen rüzgarlardan oluşuyor. Twitter da maalesef konvansiyonel medya üzerinde bir haber kaynağı olarak değerlendirilip oradaki tartışmalar adeta bir sinema senaryosu gibi haberleştiriliyor. Birazcık da böyle bakmak lazım. Bunu yok saymak anlamında ifade etmiyorum."

cahit özkan akp anket twitter gündem cumhur ittifakı yüzde rüzgar