AKP'li Cumhurbaşkanı: Açtığım Davaları Hep Kazanıyorum

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Trabzon'da konuştu.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Trabzon'da gerçekleştirilen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada muhalefetin kazandığı belediyelerde PKK ve FETÖ mensuplarına yer verdiklerini iddia ederek "44 bin işçiyi belediyeden atıp onların yerine teröristleri doldurdular" dedi.

Muhalefetin Türkiye'yi yabancılara şikayet ettiğini iddia eden Erdoğan, "Yarın ülkenin başına geçseler yine aynısını yapacaklar Batı’dan talimat alacaklar. Çünkü bunların sadece sözleri değil hayatları da yalan. Kime çalışıyordu bunlar? CHP’ye. Bay Kemal yalanı bunlardan öğrendi. Geçen akşam yine çıkmış benim televizyon programım var. Aynı saatte o da kendi özelinden açıklama yapıyor. Bir ihale yapmışız, bu ihalede de 5’li çete diyor müteahhit firmalara… Bu firmalara 3 kat fazlasına verdiğimizi söylüyor. Ben ihalelere imza atmam... Bay Kemal yalancılığını ispat etti" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'na "Hayatı yalan" diyen Erdoğan, "Açtığım davaların hepsini kazanıyorum. Eğer böyle olmasaydı, yüzlerine karşı her türlü hakaretleri edenleri zoraki baş tacı etmezlerdi" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın kurdeleyi kesmesi öncesinde sahneye gelen 10 yaşında bir çocuk mikrofonu alarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na "Hain" dedi. 

Kürsüde Erdoğan'ın Yanına Gelen Çocuk Kılıçdaroğlu'na 'Hain' Dedi

recep tayyip erdoğan açtığım davaların hepsini kazanıyorum yargı adalet