AKP'li Cumhurbaşkanı, AKP'li Öğrenciye Bilezik Hediye Etti

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, fotoğraf çektirdikleri sırada doğum günü olduğunu söyleyen öğrenciye doğum günü hediyesi olarak altın bilezik verdi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Aydın'a yaptığı ziyarette, burada düzenlenen AKP İl Danışma Meclis Toplantısı'na başkanlık etti.

Erdoğan'ı görmek için Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi'ne gelen AKP'li Tuğçe Öktem ve annesi, Genel Başkan Erdoğan'la fotoğraf çektirmek istedi.

Birlikte fotoğraf çektirdikleri sırada Tuğçe Öktem'in AKP Genel Başkanı Erdoğan'a doğum günü olduğunu söylemesi üzerine Tayyip Erdoğan, Tuğçe Öktem'e hediye olarak bir Trabzon hasırı altın bilezik verdi.

Daha önce annesinin de kendisinin de Erdoğan'ı rüyalarındda gördüklerini belirten Tuğçe Öktem, "Çok heyecanlandık. Amacımız hatıra fotoğrafı çektirmekti lakin doğum günüm olduğunu öğrenince Cumhurbaşkanımız bizimle daha çok ilgilendi ve altın bilezik hediye etti" dedi.

"Çok heyecanlandım ve duygulandım" diyen Öktem, "Annem ve ben hayal bile edemediğimiz Cumhurbaşkanımızla buluştuk. Onu çok seviyoruz" şeklinde konuştu.

Trabzon hasırı altın bilezik, on binlerce lira değerinde.

akpli cumhurbaşkanı tayyip erdoğan tuğçe öktem trabzon hasırı bilezik hediye etti