AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023 Taarruzuna Hazır mıyız?

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya'da düzenlenen mitinginde vatandaşlara "2023 taarruzuna hazır mıyız?" diye sordu.

Kütahya'da düzenlenen mitingde konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu ne büyük coşku? Kütahya bugün kendine yakışanı farklı bir şekilde, evet, bu Büyük Taarruz'un yıl dönümünde yerine getiriyor. Evet, 2023 taarruzuna hazır mıyız?" dedi.

Seçimleri düşmana yapılan bir taarruza benzeten Erdoğan, Büyük Taarruz ve Dumlupınar Zaferi'ni anmak için düzenlenen programı AKP mitingine çevirdi.

Zafer Konuşmasını Seçim Konuşmasına Çevirdi

Erdoğan, 100 yıl önce işgalci düşmana karşı kazanılan zaferi anlatırken bir anda seçimden söz etmeye başlayarak "Ana kademesiyle, kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla 2023'e hazır mıyız?" diye konuştu.

"Kapı Kapı Yeni Bir Fethe Hazır mıyız?"

"Kapı kapı inşallah yeni bir fethe hazır mıyız?" diye soran Erdoğan, "Gençler, şunu unutmayın. Hindistan Müslümanlarının toplayarak gizlice gönderdiği 600 bin altın, Büyük Taarruz için gereken ekonomik kaynağın nüvesini teşkil etmiştir" dedi.

Avrupa'da ekonomik durumun çok kötü olduğunu iddia eden Erdoğan, "Son dönemde milletimizin canını yakan bazı sıkıntılar var. Ama bu dünyanın da sorunu. Siz bakmayın Amerika'sından Avrupa'sına kadar tüm gelişmiş ülkelerin sanki böyle bir sorunları yokmuş gibi davrandığına! Emin olun, onların başında dolaşan kara bulutların taşıdığı felaket yağmurları bizim yaşadıklarımızla mukayese edilmez" diye konuştu.

"Avrupa'da Market Rafları Boş!"

"Bak doğal gaz bulamıyorlar. Şu anda marketlerin rafları Avrupa'da boş!" diyen Erdoğan, "Şimdi biz Tarım Kredi Kooperatifleri ile inşallah vatandaşımıza daha ucuza ürünlerimizi satmaya başladık ve bu artarak devam edecek. 1300 marketi süratle 2 bin, 3 bine çıkartacağız. Benim vatandaşım bu marketlerden ucuz ürün almaya devam edecek" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'dan Yeni Vade: "Yıl Başından Sonra..."

"Türkiye yıllar önce tercihini istihdam ve üretimden yana yaparak ekonomik modelini değiştirdiği için bu küresel fırtınadan en az kayıpla çıkacaktır ve öyle de oluyor. İnşallah yıl başından sonra aldığımız tedbirlerin, uyguladığımız politikaların vatandaşlarımızın günlük hayatlarındaki olumlu yansımalarını daha iyi göreceğiz.

"Kardeşlerim Biraz Sabır"

Kardeşlerim, biraz sabır... Ve daha çok destek istiyorum. Çünkü bizim en büyük gücümüz birliğimizdir, beraberliğimizdir, kardeşliğimizdir. İnsanlarını güvenlik ve refah şemsiyesi altında yaşamaya alıştırmış ülkelerin asıl krizi ise daha yeni başlıyor. Üretim ve tedarik kanallarındaki bozulmayı, finans alanındaki dalgalanmayı, işsizlikle birlikte sosyal çalkantılar başladığında hepsinin de nasıl çaresizce sağa sola yalpaladığını göreceğiz. Biz ise kimi küçük sarsıntılara rağmen mücadeleyi bırakmadan, istikameti bozmadan yolumuza devam ediyoruz."

akpli cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan 2023 taarruzuna hazır mıyız zafer konuşmasını seçim konuşmasına çevirdi