AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklamalarda Bulundu

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu.

ATV canlı yayınında konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzun uzun CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürlüğü dönemine yönelik eleştirilerde bulundu.

Şebnem Bursalı, Hilal Kaplan ve Melih Altınok'un çanak sorularıyla desteklediği Erdoğan, yerli elektrikli otomobil Togg'un fiyatının ne kadar olacağına yönelik sorulara "Aceleci olmayalım" yanıtını verdi.

Togg'a ÖTV İndirimi Gelebilir: "Halkımıza Sevdirmek..."

"Togg satışa sunulduğunda rekabetçi olacak. Piyasaya çıktığı anda kendi sınıfındaki araçlarla fiyat anlamında rekabet edebilecek. Buradaki babayiğitler sıradan masada oturan adamlar değiller, hepsi ülkenin sivrilmiş, saygın iş adamları. Oturacağız ve değerlendirmesini yapacağız. Mart ayında yollara çıkmadan önce fiyat tespitini yapıp adımımızı atacağız" diyen Erdoğan, Togg'a özel ÖTV indirimi olup olmayacağına ilişkin soruya yanıt olarak "Bir elektrikli araç var önümüzde, bunu teşvik etmek ve halkımıza sevdirmek bizim için önemli bir maharet olacak" ifadelerini kullandı.

Aliyev 2 Adet Togg Otomobili İstedi

Kendi satın alacakları Togg otomobili için "Refikam 'kırmızı' dedi" diyerek eşinin kırmızı aracı istediğini belirten Erdoğan, "İkinci bir teklif İlham Aliyev'den geldi. O da 2 araba istiyor. 'Bir tanesini Cumhurbaşkanlığı makamımda kullanacağım, diğeri dairede' dedi" diye konuştu.

Rusya ve Ukrayna arasında Karadeniz'de yaşanan tahıl koridoru krizine değinen Erdoğan, istediği anda iki liderle de görüşebildiğiyle övündü.

"Prag'da Kiminle Konuşsam Hepsi Putin'in Aleyhine Konuşuyor"

Erdoğan, "Prag'da kiminle konuşuyorsam hepsi Putin'in aleyhine konuşuyor. Ben de 'yanlış yapıyorsunuz' dedim. Rusya gibi bir devlete yanlış yaklaşımlar sergilerseniz, o da kendini bir lider olarak kendini ezdirmeden ortaya koyacaktır. Bana yapılsa aynı şey ben de etmem. Gereği neyse bunu yaparım. Şimdi sayın Putin'in yaptığı bu. Dünyada en saygın ülkeden biri Rusya olacaksınız. Kalkıp böyle saldırılara evet diyeceksiniz" ifadelerini kullandı.

"'Millet İttifakı' diyerek millete hakaret ediyorlar. Oradaki illet veya zillet. Bu ittifak da yakında dağılacak."

"Atatürk Sağ Olsa Bunları Kapının Önüne Koyardı"

CHP'li milletvekillerinin Yalova Belediyesi'nde yapılan işlemlerde yolsuzluk yapıldığı iddialarına ilişkin görülen davada mahkeme heyetine tepki gösterdiği anları yorumlayan Erdoğan, "Bunlar ahlaksızlığın, kanun tanımazlığın en açık örnekleri. Bay Kemal bunları savunuyor. Çünkü o da aynı karaktere sahip. Bunlar cibiliyet itibariyle sıkıntılı. Adalet Bakanı bunlarla ilgili takibatı yapıyor. Ben bu konuda süratle bunların dokunulmazlığının kaldırılmasından yanayım. Bunlar siyaseti kirlettiler, parlamentoyu kirlettiler. 'Atatürk'ün partisi' diyerek Atatürk'ün ruhunu sızlattılar. Atatürk sağ olsaydı bunları kapının önüne koyardı. Bay Kemal'de ne bu bir cesaret ne bu karakter ne de böyle hukuk anlayışı var. Biz her şeyi yargıya bırakıyoruz. Yalova'daki mahkeme heyetinin dava açmasından yanayız. Bunun adı çamur siyasetidir. CHP'li milletvekilleri vekillik görevini teröristi savunmak olarak anlıyor. Türkiye'de bağımsız mahkemelerin bulunduğunu CHP'lilere de öğreteceğiz" ifadelerini kullandı.

akpli akp cumhurbaşkanı erdoğan recep Tayyip Erdoğan canlı yayın atv togg aliyev ötv indirimi