AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Yıl da 19 Mayıs Törenine Katılmadı

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu yıl da Anıtkabir'deki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerine katılmadı.

(Fotoğraf: 2005 yılında dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan Çapa Kızılay Kan Merkezi'nde kan veriyor.) Türkiye'nin Halaskârı, Türk Cumhuriyeti'nin Bânisi, Büyük Türk Başbuğu Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle tören yapıldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun!


Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 81 il ve 11 ülkeden gençlerle birlikte Anıtkabir'e yürüdü ve Büyük Gazi'nin mozolesine çelenk bırakıldı.

Misak-ı Milli Kulesi'ndeki Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Bakan Kasapoğlu, "İlk meşaleyi yaktığınız 19 Mayıs tarihinin gençlerimizle birlikte coşku ve heyecanla kutluyoruz. 1 asır önce hürriyetimiz için mücadele verdiğiniz topraklarda biz de cumhuriyetimiz ve istikbalimiz için çalışıyoruz. Cumhuriyetin geleceğini yine gençlerle inşa ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin evlatları sadece ülkemizin değil, bütün insanlığın ümididir. Türkiye Cumhuriyeti’nin bir ferdi olmanın onuruyla sizi ve kahraman silah arkadaşlarınızı rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

Buna karşın AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu yıl da tören için Anıtkabir'e gitmedi.

akpli cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan bu yıl da 19 mayıs törenine katılmadı atatürkü anma gençlik ve spor bayramı Anıtkabir