AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İlginç İddia: Loderler Vasıtasıyla Camiden Buradaki Makamımıza Kanallar Açmak Suretiyle Geldiler

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan Gezi Parkı eylemleriyle ilgili konuşurken ilginç bir iddiada bulundu.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da STK temsilcileri ile bir araya geldiği iftar programında konuştu.

AKP'li Cumhurbaşkanı Dolmabahçe Camii'nde bira içildiğine ilişkin herhangi bir şekilde doğrulanmamış iddiayı tekrar dillendirerek ilginç bir iddiada bulundu.

 
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı: 

Dolmabahçe Camii'nde bira kutularıyla caminin içlerinde oturan müptezeller, camiden buradaki makamımıza kadar kanallar açmak suretiyle geldiler Gezicilere beraber buradan Taksim Meydanı'na yürüdüler. Onları özgürlükçü olarak savundular. Oradaki devlete ait otobüsleri yakıp yıkmaktan tutunuz da benim vatandaşlarımın dükkanlarını yakıp yıktılar. Bunlar mı özgürlükçü? Bunu ne adına yaptılar? Çevre adına yaptılar. Bu nasıl çevrecilik?

Çevreciliğin destanını bu ülkede biz yazdık. 5 milyon civarında ağaç dikerek yaptık. Orada 12 tane ağacın bir yerden bir yere naklini kalktılar dediler ki, ağaçları söküyorlar. Bunların hayatı yalan.

Cumhuriyet mitingleriyle adeta darbe çığırtkanlığı yaptılar. 27 Nisan bildirisiyle milli iradeyi zaptı rapt altına almaya çalıştılar. Siyasi suikastlerle Türkiye'yi kaosa sürüklemeye uğraştılar. Uyduruk gazete küpürleri üzerinden, partimizi kapatmaya çalıştılar. Ağaç, çevre bahanesiyle başlattıkları bu olaylarla gençlerimizi aldattılar. Tüketmeyin çağrılarıyla ekonomimizi çökertmeye heveslendiler.

Çukur eylemleri ile vatan topraklarını bölmeye, kardeşlerimizi bizden koparmaya çalıştılar. 15 Temmuz ihanetiyle doğrudan canımıza kast etmeye, darbe teşebbüsüne kadar götürdüler. Yıllardır besleyip büyüttükleri ne kadar yılan varsa hepsini üzerimize saldılar.

erdoğan recep Tayyip Erdoğan loder cami dolmabahçe camii gezi parkı camide bira içtiler kanal