AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e: Önce Vasilerinden, Efendilerinden, Ağababalarından Kurtulsun

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Türkiye Yüzyılı' isimli etkinlikte açıklamalarda bulundu. 

Muhalefet partisi CHP'nin ayağına takılan prangaları kastederek 'özgürleşmesi' gerektiğini ifade eden AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

"Özgür Efendi partisine hakim olmak, bir şekilde geldiği koltuğun hakkını vermek yerine bize sataşarak, bize hakaret ederek, bizi hedef alarak prim kazanmaya çalışıyor. Ancak boynunda diyet borcuyla siyaset yapılmaz. Çünkü siyaset her kişinin değil er kişinin karıdır. CHP Genel Başkanlığına oturmak, vesayet gölgesini ve ayağınıza takılan prangaları kabul ettiğinizde kolaydır. Özgür Efendi, siyasi ehliyetini almak istiyorsa; bizimle uğraşmak yerine gitsin önce vasilerinden, efendilerinden, agababalarından kurtulsun. Sonra kendisiyle, özgür bir siyasetçi olarak muhatap olmayı düşünecek arkadaşlarım var. Tabii bunları siyasetin birerlatifesi olarak söylüyoruz. Genel Başkanından belediye başkanına kadar bu partide olup bitenler öncelikle CHP seçmenini ilgilendirir."

Erdoğan 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere yönelik de açıklamalarda bulundu: 

"Türkiye Yüzyılı’na giden yola döşeyeceğimiz tek bir taşı, kimseye faydası olmayan milyon polemiğe tercih ederiz. Bizim yapacak çok işimiz, ülkemize kazandıracak çok eserimiz, milletimize verecek çok hizmetimiz var."

recep Tayyip Erdoğan akp 31 mart yerel seçimleri özgür özel cumhurbaşkanı konuşması