AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa Programı Hastalığı Nedeniyle İptal Edilmiş

TAKİP ET

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa programının iptal nedeninin hastalanması olduğu öğrenildi.

Dün öğleden sonra Bursa'da AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından miting düzenlenecek ve Erdoğan, Guhem Uzay Havacılık Merkezi’nde Bursa Özel Sektör Yatırımları Toplu Açılışı, Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni ile Gökdere Meydanı’nda Bursa Kamu Yatırımları Toplu Açılış Töreni gibi törenlere katılacaktı.

Bununla birlikte Erdoğan'ın programları iptal edildi. AKP Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Erdoğan'ın şehirde düzenleyeceği miting ve açılışların "ileri" bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

Gürkan açıklamasında "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek Bursa Mitingi, Özel ve Kamu Kurumlarımızın açılış törenleri Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle ileri bir tarihe ertelenmiştir" ifadelerini kullandı.

Hastalandı

AKP Bursa Milletvekilii Refik Özen ise AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "soğuk algınlığı" nedeniyle programlarının iptal edildiğini söyledi. Özen "Bugün gelen haberle soğuk algınlığı nedeniyle sayın Cumhurbaşkanımızın ziyaretinin ileri bir tarihe ertelenmesi söz konusu oldu. Tabi sayın Cumhurbaşkanımızın sağlığı her şeyden önemli. Bu anlamda en kısa sürede sağlığına kavuşacağını ümit ediyorum" açıklamasını yaptı.

cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan bursa programı nedeniyle iptal edilmiş soğuk algınlığı refik özen