AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu İle Aynı Saatte Miting Yapacak

TAKİP ET

İYİ Parti'nin Denizli'de yaptığı miting sonrasında CHP de ilk erken seçim mitingini bugün Mersin'de düzenleyecek.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 13.00'te Siirt'te Zarova Köprüsü, Şirvan Barajı ve HES, Lineer Metal Çinko Üretim Tesisi ile yapımı tamamlanan diğer tesislerin açılışını yapacak. Erdoğan'ın programının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aynı saatte Mersin'de yapacağı mitingle denk gelmesi dikkat çekti.

CHP'den Mersin Mitingine 'Squid Game' Çağrısı



CHP, erken seçim mitinglerinin ilkini bugün saat 13.00'te Mersin'de düzenleyecek. Mersin'deki mitingte AKP'nin ekonomi politikası nedeniyle TL'nin hızlı bir şekilde değer kaybı yaşaması ve buna bağlı olarak hayat pahalılığının çok yüksek boyutlara çıkması protesto edilecek.
 

Erken Seçim Çağrısı


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 17 Kasım'da İYİ Parti Genel Merkezi'nde yaptıkları görüşmeden sonra erken seçim çağrısında bulunmuştu. 

Millet İttifakı Liderlerinden 'Acil' Ortak Basın Toplantısı



Erken seçim çağrısından sonra İYİ Parti ilk mitingi 20 Kasım'da Denizli'de yapmıştı. 

Erken Seçim Çağrısından Sonra Akşener'den İlk Miting



 

CHP Mersin Mitingi


CHP'nin ilk mitingi bugün, Mersin'de düzenlenecek. CHP, miting için Mersin Cumhuriyet Meydanı'nı istemi şancak Valilik daha önce AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın miting yaptığı meydanı "siyasi partilere verilmemesi" gerekçesiyle CHP'nin mitingine vermemişti.

Valilik CHP'nin Mersin Mitingine İzin Vermedi

akp chp miting mersin mitingi siirt chp mersin erken seçim iyi parti denizli kılıçdaroğlu erdoğan akşener