AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeşilleri Artırın, Yeşili Severim Biliyorsun

TAKİP ET

Phaselis tünelinin açılışında konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ülkemizde herkes can ve mal güvenliğine sahiptir. İsteyen herkesin çalışacak işi vardır' ifadelerini kullandı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Phaselis tünelinin açılışında konuştu. Törene videokonferans yöntemiyle katılan AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiye de değindi.

Türkiye’nin, dünya genelindeki pandemi ve savaş nedeniyle başlayan sorunlardan en az etkilenen ülkeler arasında yer aldığını iddia eden AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Fahiş fiyat artışları tüm dünyanın ortak sıkıntısı, Türkiye en az etkilenen ülkelerden biri. Ekonomide üretim tarafında işler gayet iyi gidiyor. Enflasyonun boynunu kırdığımızda artık hedeflerimize ulaşmamızın önünde hiçbir engel kalmayacaktır” şeklinde konuştu.

Mültecilerin ve sokak köpeklerinin insanları sokak ortasında öldürdüğü Türkiye'de can ve mal güvenliği olduğunu iddia eden AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının devamında, “Ülkemizde herkes can ve mal güvenliğine sahiptir” dedi.

AKP'li İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ağır işleri Pakistanlılara, Afganistanlılara yaptırmakla övünüyor ve Türk gençleri işsizlikle boğuşuyorken AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İsteyen herkesin çalışacak işi vardır” dedi.

Daha sonra AKP'li Bakan Adil Karaismailoğlu’na seslenen AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeşilleri artırın. Yeşili severim, biliyorsun… Sen de Of’lu olduğun için senin de sevmen lazım” dedi.

erdoğan yeşil yeşili severim can ve mal güvenliği çalışacak iş