AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mal Varlığı Resmi Gazete'de Yayımladı

TAKİP ET

YSK'nın kesin seçim sonuçlarını açıklamasının ardından AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mal varlığı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK)'nun 2023 Cumhurbaşkanı seçiminin kesin sonuçlarını açıklamasının ardından yeniden Cumhurbaşkanı seçilen AKP'li Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın mal varlığı da Resmi Gazete'de yayımlandı.

YSK Başkanı Ahmet Yener, ''Yurt içinde 52 milyon 93 bin 375 seçmenimiz oy kullandı. Oy kullanma oranı yüzde 85,72. Yurt dışında 1 milyon 930 bin 226 seçmen oy kullandı, katılım oranı yüzde 56,34. Toplam 54 milyon 23 bin 601 seçmen oy kullandı toplam katılım oranı yüzde 84,15"  şeklinde konuştu ve ''Sayın Erdoğan 27 milyon 834 bin 589 oy aldı, yüzde 52,18. Sayın Kılıçdaroğlu toplam 25' milyon 504 bin 724 oy aldı, yüzde 47,82 oy oranına ulaştı.''  ifadeleri ile ekleme yaptı.

Yener, Mazbatayı TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a Sundu

YSK Başkanı Ahmet Yener, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için hazırlanan Cumhurbaşkanı mazbatasını TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a sundu.

Erdoğan'ın Cumartesi saat 14.00’te Meclis’te yemin etmesi, 15.00’te Anıtkabir’i ziyaret etmesi, 17.00’de Beştepe’de tebrikleri kabul etmesi, akşam Çankaya Köşkü’nde devlet başkanlarının da katıldığı yemekli bir program düzenlemesi ve saat 22.00 sularında da yeni kabineyi açıklaması bekleniyor.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mal Varlığı Açıklandı

YSK'nın Cumhurbaşkanı seçiminin kesin sonuçlarına ilişkin Resmi Gazete’nin bugünkü mükerrer sayısında yayımlanan kararında,  AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mal bildirimine de yer verildi. 

Mal bildiriminde Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan’ın kimlik bilgileri, taşınmaz ve taşınır mal bilgileri, banka ve menkul değerleri ile borç-alacak bilgileri yer aldı.

ysk cumhurbaşkanı seçimi 28 mayıs recep tayyip erdoğan akpli cumhurbaşkanı mal varlığı mal beyanı erdoğanın mal varlığı erdoğanın mal varlığı yayımlandı ahmet yener tbmm mustafa şentop