AKP'li Eski Vekil Yaptıkları Anketi Açıkladı: Rakamlar Çok İç Açıcı Değil

TAKİP ET

Gazeteci Deniz Zeyrek dikkat çekici bir yazı kaleme aldı.

Sözcü'deki köşesinde dikkat çekici bir yazı kaleme alan gazeteci Deniz Zeyrek, eski AKP'li bir milletvekiliyle yaptığı görüşmeyi aktardı.

Eski AKP'li milletvekiline "Anketler nasıl geliyor?" diye sorduğunu belirten Zeyrek'in aktardığına göre eski AKP'li vekil "Çok iç açıcı değil" yanıtını verdi.

MAK Araştırma'nın yaptığı anketi hatırlatarak AKP'nin yüzde 30'un altına düştüğünü belirttiğini ifade eden Zeyrek, AKP'li eski vekilin "Bizim anketlerde de durum pek farklı değil, en son yüzde 31 bulmuştuk" dediğini aktardı.

MAK Araştırma Anketi: MHP Baraj Altına Düştü


Zeyrek'in aktardığına göre Cumhurbaşkanlığı yarışı sorulduğunda ise AKP'li vekil, "Bizimkilerde de durum aynı. Hatta şunu söyleyeyim, adı geçen tüm muhalefet adayları (Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş) ikili sorulduğunda Cumhurbaşkanımızı geçiyor" dedi.

Bu cevaba şaşırdığını belirten Zeyrek'in aktardığına göre bu adaylar içinde Erdoğan'a en büyük farkı atan isim ABB Başkanı Mansur Yavaş'tı. Bunun yanı sıra İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan'ı kritik bir farkla geçiyor.

Deniz Zeyrek'in yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

akpli eski vekil yaptıkları anketleri aktardı