AKP'li Fahrettin Koca Kendisi İçin Duygusal Müzikli Reklam Filmi Çektirdi

TAKİP ET

AKP'li Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kendisi için propaganda videosu çektirdi. Koca, sosyal medya hesaplarından da paylaştığı bu videoda, depremzedelere "Afetin sonuçlarına karşı kalbin de güçleri var" sözleriyle mesaj gönderdi.

Deprem sonrasında tek bir sorumlu bile istifa etmezken, AFAD'ın yetersizliği ve koordinasyonsuzluğu nedeniyle kritik süre kaybedildiği ve bu durumun on binlerce insanın hayatına mal olduğu tartışmaları devam ediyor.

Türkiye’de yaşanan yıkıcı depremde binlerce insan hayatını kaybederken, bölgeye giden AKP'li Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kendisi için propaganda videosu çektirdi. Koca, sosyal medya hesaplarından da paylaştığı bu videoda, depremzedelere "Afetin sonuçlarına karşı kalbin de güçleri var" sözleriyle mesaj gönderdi.

Koca pedagojik gelişimin temel ilkelerini unutarak videoda depremzede çocukların görüntülerine de yer verdi.

AKP'li Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise depremin ilk günlerinden beri "Devlet nerede?" diye soran yurttaşlara Twitter hesabı üzerinden yanıt veren bir video yayınladı. Depremin üçüncü haftasında hâlâ çadır bulamayan ve temiz suya erişemediği için hastalıklarla boğuşmak zorunda kalan depremzedelerin bulunduğu bölgede çekilen videoyu Koca, “Afetin sonuçlarına karşı kalbin de güçleri var” diye paylaştı.

fahrettin koca reklam deprem depremzede sağlık bakanlığı