AKP'li Gençler Kürtçe Çalgılı Sahur Düzenledi: Metiner'in Uyarısıyla Paylaşım Kaldırıldı

TAKİP ET

Türk vatandaşları Ramazan günlerinde iftarı nasıl açacağını düşünürken Ağrı'da AKP'li gençler lüks sofralarda çalgılı sahur düzenledi.

Ağrı'da AKP'li gençler lüks sofralarda Kürtçe şarkı eşliğinde sahur düzenledi. Düzenlenen iftar Ağrı AKP İl Gençlik Kolları Başkanı tarafından paylaşıldı.

Kürtçülüğü ile meşhur AKP'li Mehmet Metiner ise paylaşımı alıntılayarak "Neyin paylaşılıp paylaşılmayacağını, bu tür paylaşımların partimize /davamıza zarar vereceğini bilerek hareket etmek lazım" diyerek böyle faaliyetlerin gizli tutulması gerektiğini vurguladı. Metiner şu ifadeleri kullandı:

"Bu paylaşımı yapan Ağrı AK Parti gençlik kolları başkanımız, Lütfen bu paylaşımı derhal kaldırır mısın? Neyin paylaşılıp paylaşılmayacağını, bu tür paylaşımların partimize /davamıza zarar vereceğini bilerek hareket etmek lazım. Böyle bir paylaşıma niye gerek duyulur bilmem!"

AKP Gençlik Kolları Başkanı da Oradaydı

Gelen tepkiler üzerine açıklama yapan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, AKP Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadri İnan'ın Ağrı'ya geldiğini ve sahur etkinliğinde olduğunu söyledi.

AKP Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadri İnan'ın da orada olması, sahur eğlencesinin münferit bir olay olmadığını gösteriyor.

Savcı Sayan AKP'li Gençlerin Çalgılı Sahurunun Maliyetinin 21 Bin Lira Olduğunu İddia Etti

akp iftar ağrı mehmet metiner ağrı akp il gençlik kolları akp gençlik kürtçe şarkı kürtçe çalgı