AKP'li Güngören Belediyesi Çalışanı, İYİ Partili Adayın Pankartlarına Saldırdı

TAKİP ET

İYİ Parti Güngören Belediye Başkan adayı Pelin Sellitepe Turan'ın seçim pankartlarına saldırıldı. Failin AKP'li Güngören Belediyesi çalışanı olduğu ortaya çıktı.

İYİ Parti Güngören Belediye Başkan Adayı Pelin Sellitepe Turan'ın pankartları, AKP'li Belediye çalışanı tarafından kesildi. 

CHP'li Belediyeler İstanbul, Ankara ve İzmir'de İYİ Parti'nin Afişlerine İzin Vermedi

Olayla ilgili inceleme başlatılırken suçun failinin Güngören Belediyesi'ne ait 34 FRY 803 plakalı araç ile AKP'li Güngören Belediyesi çalışanı olduğu ortaya çıktı. 

İYİ Parti Güngören Adayı Turan, X hesabından yaptığı paylaşımda kanıtları gözler önüne koydu. Pelin Sallıtepe şu ifadeleri kullandı: 

"Kamuoyu Duyurusu: Güngören Belediye Başkan Adaylığım için hazırlanmış olan pankartlarımı bir gecede eş zamanlı kullanılamaz hale getiren Provokasyonun 3 Faili yakalandı. Suç’un, Güngören Belediyesi’ne ait 34FRY803 plakalı araç ile Gün Bel çalışanı tarafından işlendiği ortaya çıkmıştır. Pankart keserek seçim kazanabileceğini düşünenlere sesleniyorum. Biz sadece yaşadığımız ilçeyi DAHA İYİ yapmak, komşularımıza kendi temiz siyaset anlayışımızla hizmet etmek istiyoruz. Durumu kamuoyuna ve Güngören’li komşularımın vicdanına saygıyla sunuyorum."

pelin sellitepe turan iyi parti seçim pankartı belediye başkan adayı güngören güngören belediyesi