AKP'li Hazine Bakanı Nebati Yabancı Yatırımcıya Hukuksuzluk Güvencesi Verdi: Bürokrasiyi Alaşağı Ederiz

TAKİP ET

AKP'li Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yabancı yatırımcılara hukuksuzluk üzerinden güvence verdi.

Yatırımcı bulmak için gittiği Fransa’nın Cannes kentinde GYODER uluslararası yatırım toplantısında konuşan AKP'li Bakan Nebati, enflasyonun 2023 Haziran seçimlerinden önce normale döneceğini iddia etti.

Yabancılara yatırım çağrısında bulunan AKP'li Bakan Nebati, “Bu ülkeye yatırım yaparsanız malınız da canınız da güven altındadır” dedi.

Yabancı yatırımcılara "hukuksuzluk güvencesi" veren AKP'li Bakan Nebati mevzuatı değiştirme garantisi vererek, “Bir problem mi yaşadınız… Rahat olun. Bize hemen ulaşırsınız. Bürokrasiyi alaşağı ederiz, arkamızda Cumhurbaşkanımız var rahat olun. Mevzuatı da değiştiririz.” ifadelerini kullandı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uyguladığı ekonomi politikalarını görmezden gelen AKP'li Bakan Nebati Türkiye’nin 2021’i ‘dengeli ve güçlü’ büyümeyle kapattığını iddia etti. AKP'li Hazine Bakanı Nebati “Serbest piyasa, kambiyo rejimi yani can, mal, ırz ve inanç güvenliğini veren bir ülke. Bu ülkeye yatırım yaparsanız malınız da canınız da güven altındadır. Yatırımlarınızı Türkiye Cumhuriyeti’ne çok rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Paranızı kazanırsınız, verginizi ödersiniz, dilediğiniz gibi yaşarsınız.” dedi.
 

nureddin nebati hazine ve maliye bakanı yabancı yatırımcı hukuksuzluk bürokrasiyi alaşağı ederiz bürokrasi erdoğan