AKP'li Hulusi Akar'dan 'Vur De Vuralım' Sloganına Cevap: Bekleyin, Onun da Zamanı Gelecek

TAKİP ET

AKP Kayseri Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Hulusi Akar, konuşması sırasında salondakilerin 'Vur de vuralım, öl de ölelim' sloganları atması üzerine Akar, 'Onun da zamanı gelecek bekleyin." dedi

AKP Kayseri Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Hulusi Akar, terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi. Akar, “Bazıları bilinçli şekilde teröristleri cesaretlendiriyor, FETÖ’yü tekrar döndüreceklerini söylüyor, terörist elebaşlarını tahliye edeceklerini, hapishaneden çıkaracaklarını söylüyorlar. Buna bu millet asla müsaade etmez.” dedi.

“Onun da Zamanı Gelecek, Bekleyin”

T24'ün aktardığı videoya göre, salondakilerin “Vur de vuralım, öl de ölelim” sloganları atması üzerine Akar, “Onun da zamanı gelecek bekleyin. Şu anda Mehmetçik büyük bir başarıyla teröristlerin bütün inlerini, sığınaklarını başlarına yıktı, yıkmaya devam ediyor.” yanıtını verdi.

“Türkiye Olmadan Bölgede Herhangi Bir Problemin Çözümü Mümkün Değil”

Akar, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde uluslararası alanda bir özne haline geldiğini belirterek, “Türkiye olmadan bölgede herhangi bir problemin çözümünün mümkün olmadığını” söyledi. Akar, “Dolayısıyla Türkiye’nin her zamankinden daha güçlü, daha büyük olması lazım. Güçlü ve büyük Türkiye için hepimizin daha çok çalışması lazım.” diye konuştu.

 

Hulusi Akar vur de vuralım öl de ölelim akp kayseri