AKP'li İBB Meclis Üyesi, Gazeteci Ali Macit'i İBB Binasında Darp Etti

TAKİP ET

AKP'li İBB Meclis üyesi Uğur Korkmaz, Medyascope muhabiri Ali Macit'i İBB binasında darp etti

Mayıs ayı olağan İSKİ Genel Kurulu'nu gerçekleştirmek üzere İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi Saraçhane'deki başkanlık binasında toplandı. 

28 Mayıs Cumhurbaşkanı ikinci tur seçiminin ardından toplanan oturum gergin geçti. Oturumun açılışında İBB Meclisi 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul yeniden Cumhurbaşkanı seçilen AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti. AKP'li meclis üyeleri ise ayağa kalkarak alkışlarla “Recep Tayyip Erdoğan” sloganları attı.

Oturumda söz alan CHP Grup Sözcüsü Mesut Kösedağı ise  “CHP olarak milletin iradesine saygı duyuyoruz. AKP'ye de CHP'ye de AKP'ye de oy verenlerin hakkını hukuku korumaya devam edeceğiz. İstanbul bize güven oyu verdi. 20 ilçede önde bitirdik. Kimse umutsuzluğa kapılmasın”  ifadelerini kullandı.

CHP Grup Başkanvekili Tarık Balyalı'nın konuştuğu esnada ise AKP'li Meclis Üyeleri meclis salonunu terk etti. Salonu terk eden AKP'li Meclis Üyesi Uğur Korkmaz’a sivil bir kişi tarafından küfür edildiği öğrenilirken.  AKP’li Uğur Korkmaz bu olayı görüntüleyen Medyascope muhabiri Ali Macit'i yaşanan arbede sırasında darp etti ve çekim yapmasını engelledi.

ibb ibb meclisi ibb binası medyascope ali macit gazeteciye darp gazeteci darp edildi akp ibb akp grubu ibb meclis üyesi