AKP'li İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 30 Ağustos'ta Takkeli Çocuklarla Poz Verdi

TAKİP ET

AKP'li İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda takkeli çocuklarla verdiği bir pozu paylaştı.

Türkiye, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı idrak ediyor. 

Kahraman Türk ordusunun Büyük Türk Başbuğu Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk'ün komutasında kazandığı Büyük Zafer, sadece askeri bir başarı olarak kalmadı.

Büyük Atatürk'ün önderliğinde yapılan inkılaplar ve reformlarla Türkiye asırlardır muzdarip olduğu nüfus sorununu, Anadolu'yu saran ve içinden çürüten salgın hastalıkları, Türkiye'yi geri bırakan okulsuzluk sorununu süratle çözdü.

Batılı devletlerle her anlamda yarışır hale gelmek için arka arkaya hamleler yapan Türkiye, aradan geçen 100 yılın ardından, geleceğin arzusu değil geçmişin özlemini taşıyan ve Türk inkılabına içten içe büyük bir haset duyan AKP istibdadıyla boğuşuyor.

AKP'li Belediye Başkanı 30 Ağustos'ta Fesli Deliyi Andı

AKP'li Afyon Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 30 Ağustos Zafer Bayramı konuşmasında Büyük Atatürk'ü değil, "Keşke Yunan galip gelseydi" diyen fesli deli Kadir Mısıroğlu'nu andı.

AKP'li Afyon Belediye Başkanı, Zafer Bayramı'nda Atatürk'ü Değil Fesli Deli Mısıroğlu'nu Andı

AKP'li İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da 30 Ağustos kutlaması için yaptığı paylaşımda, takkeli çocuklarla birlikte poz verdiği bir fotoğrafı kullandı.
 
Paylaşımında herhangi bir şekilde Büyük Zafer'in Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e yer vermeyen Soylu, "Bu zafer hepimizin... 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

akpli içişleri bakanı süleyman soylu 30 ağustos takkeli çocuklarla poz verdi zafer bayramı