AKP'li Kabaktepe: İçine Girdiğimiz Krizden Türkiye'yi Çıkaracak Olan Erdoğan'dır

TAKİP ET

AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Türkiye'nin krizden Erdoğan'la çıkacağını savundu.

AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Türkiye'yi krize sokan Erdoğan'ın ülkeyi krizden çıkaracak isim olduğunu iddia etti.

İktidara yakınlığıyla bilinen Hürriyet gazetesinden Hande Fırat'a konuşan Kabaktepe, İstanbul'daki üç temel gündem maddesinin "ekonomi", "enflasyon" ve "istihdam" olduğunu söyledi. Bunun yanı sıra mülteci sorununun da gündem olduğunu belirten Kabaktepe, "Gençlerin ise 3 ana gündemi var:1- Geleceğe dair ümitlerinin sizde karşılandığını görmek istiyorlar.2- İstihdamla ilgili beklentileri var.3- Türkiye’nin ülke olarak bir yere gelmesini ümit ediyorlar" dedi.

Türkiye'deki derin ekonomik buhranın küresel bir kriz olduğunu öne süren Kabaktepe, "Türkiye’nin içinden geçtiği süreçte ekonominin hem küresel hem bölgesel hem de kendi dinamiklerimizden oluşan tarafları var. Süreci toparlamak için atılan adımları, Türkiye’nin uluslararası piyasalardaki pastadan daha büyük pay almasına aynı zamanda da içerdeki refah seviyesinin yükseltilmesine dair çabalarımızı paylaşıyoruz" diye konuştu.

Halkın Erdoğan'ın çözüm için çabaladığını gördüğünü söyleyen Kabaktepe, "Çözümü başka yerde aramıyorlar. İçine girmiş olduğumuz krizden de Türkiye’yi çıkaracak olan Recep Tayyip Erdoğan’dır" ifadelerini kullandı.

akpli istanbul il başkanı osman nuri kabaktepe içine girdiğimiz krizden türkiyeyi çıkaracak olan recep Tayyip Erdoğan erdoğandır