AKP'li Kandemir: Milletimizin Yaşadığı Darlığı Görüyoruz Ama Bunlar Bizden Kaynaklanmıyor

TAKİP ET

AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, yaşanan ekonomik buhranın sorumlusunun kendileri olmadığını iddia etti.

Gümüşhane'de partisinin programında konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, temel gıda maddelerinde yaşanan darlığın sorumlusunun AKP olmadığını savundu.

"Milletimizin derdini biliyoruz, sıkıntısını biliyoruz. Milletimizin zaman zaman temel gıda maddelerinde yaşadığı darlığı görüyoruz, farkındayız ama bunlar bizden kaynaklanmıyor" diyen Kandemir, şu ifadeleri kullandı:

"Hep beraber dünyanın içinden geçtiği bir süreci görüyoruz. Hiç endişeniz olmasın. Bu yazdan itibaren bolluğu bereketi, göreceğiz. Ekimden itibaren de emeklisiyle, memuruyla, çiftçisiyle, hayvancısıyla, çalışanıyla, asgari ücretlisiyle, kadınıyla yani toplumun hangi kesimi varsa onlarla beraber el ele, gönül gönüle göreceksiniz 2023'e Türkiye'yi bir başka taşıyacağız."

Yakında bereket ve bolluğun artacağını vadeden Kandemir, "İnşallah yarınlarımız bugünlerden daha güzel olacak, soframız zenginleşecek, bereket artacak, bolluk artacak. Hiç endişeniz olmasın. Şu dışarıda yaşanan, ülkemizi etkileyen sıkıntıları biz aşarız. 20 senede neleri aşmadık biz. İnanıyorum ki inşallah bunları da aşacağız" diye konuştu.

akpli erkan kandemir akp genel başkan yardımcısı milletimizin yaşadığı darlığı görüyoruz ama bunlar bizden kaynaklanmıyor