AKP'li Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı: 2023'te Yüz Yıllık Hesaplaşma Olacak

TAKİP ET

AKP'li Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın "2023'te yüz yıllık hesaplaşma olacak. İşte o hesaplaşmada Cumhurbaşkanımızın yanında yer alacak mısınız?" diye sordu.

Yerel Yönetimler Danışma Toplantısı’nda konuşan AKP'li Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek isterken Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna işaret edip "2023'te yüz yıllık hesaplaşma olacak" dedi.

CHP'li belediyeleri hedef alan Büyükakın, "Sosyal medyadan tweet atıyorlar. Gazetelerden, televizyonlardan, kendi beslediği kanallar üzerinden algı yaratmanın derdine düşüyorlar" deyip "Aslında onlar da biliyorlar gerçeği. Nerede zor bir iş varsa yapan mutlaka bulunur, biliyorlar ki AK Partili belediyeler yapar, eder, hizmet üretir" diye devam etti.

2023 yılında yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sözü getiren AKP'li Büyükakın, "Geçmişte televizyonlarda açıkoturumlar yapılırdı. Bir tanesinde rahmetli Erbakan hoca, yapacaklarını sıraladıktan sonra Mesut Yılmaz; ‘Bunları nereden yapacaksın? Kaynağı nereden bulacaksın?’ diye sordu. Erbakan hocamız da ‘Heyhat! At sahibine göre kişner” diyerek yanıt verdi. Evet, at sahibine göre kişner… Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliği ve vizyonuyla memleketimiz kalkınıyor. Hem bölgesinde, yakın ve uzak coğrafyasında oyun kurmaya, kurulan oyunları da bozmaya başladı" dedi. Ardından "2023'te yüz yıllık hesaplaşma olacak. İşte o hesaplaşmada Cumhurbaşkanımızın yanında yer alacak mısınız?" diye sordu.
 

recep Tayyip Erdoğan tahir büyükakın akp 2023 seçimleri 2023 yüz yıllık hesaplaşma