AKP'li Mahir Ünal, Memleketi Elbistan'da Protesto Edildi

TAKİP ET

Kahramanmaraş Elbistan İlçesine giden Mahir Ünal, Elbistan halkı tarafından protesto ile karşılandı.

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, bir dizi ziyaret için gittiği Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde protesto edildi.

 AKP ilçe binasında muhtarlar ve halkla bir araya gelen Ünal, hemen her AKP'linin yaptığı gibi milletin güncel sorunlarını görmezden gelip 50 yıl öncesini anlatarak "O yıllarda tüp kuyrukları vardı. Şimdi yok. O yıllarda gençler darbelere maruz kalıyordu, şimdi kalmıyorlar" dedi.

Kanal Maraş'ın aktardığına göre toplantının basına kapalı kısmında muhtarlar hep bir ağızdan Mahir Ünal’a isteklerini ve şikâyetlerini bildirdi. Muhtarların istek ve şikâyetleri devam ederken, Mahir Ünal’ın "Devletin bakanı burada, siz bu üslupla bu makama bunları söyleyemezsiniz" diye sert şekilde çıktığı öne sürüldü.

Daha sonra muhtarların gönlünü kırdığını düşünen Mahir Ünal, muhtarları TBMM’ye davet ettiği belirtildi.


"Siz Kimsiniz Lan"


Toplantıda bireysel olarak vatandaşların söz aldığı ve en çok Ekinözü ilçesi ile ilgili şikayetlerin söylendiği kısımda,"Ekinözü belediye başkanının Ekinözü’ne bakmadığını, suyu getirmediğini, içme suyu içemediklerini" ifade etmeleri üzerine ortalık bir anda gerildi.

Protokolde oturan Ekinözü Belediye Başkanı Bilal Eker’in, "Siz kimsiniz lan" diyerek şikayetini dile getiren vatandaşlara tepki gösterdiği iddia edildi.


Yuhalandılar 


Toplantıdan sonra ise öfkeli kalabalık başta AKP Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Traş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve Ekinözü Belediye Başkanı Bilal Eker’i yuhaladı.

İddiaya göre Ekinözü Belediye Başkanı Bilal Eker’in, AKP İl Başkanı Fırat Görgel’e de tepkide bulunduğu parti çıkışında da bir takım insanların Bilal Eker’i tartaklamaya yeltendiği iddia edildi.


"Biz İnsanca Yaşamak İstiyoruz"


Bir grup işçinin ise Mahir Ünal’a protesto da bulunarak, "Biz insanca yaşamak istiyoruz. Evimize ekmek götürmek istiyoruz. Bir an önce bizim mağduriyetimizi giderin" diye tepki gösterdiği belirtildi.

Mahir Ünal'ın esnaf ziyaretlerinde de büyük tepkiyle karşılaştığı ifade edildi.

 

akp mahir ünal Elbistan protesto