AKP'li Milletvekili: Biz Tayyip Erdoğan'ın Adamlarıyız

TAKİP ET

AKP'li Milletvekili Mustafa Esgin "Biz Tayyip Erdoğan'ın adamlarıyız" dedi.

Sözcü'nün haberine göre AKP Bursa İl Başkanlığı'nın bayramlaşma programında konuşan AKP Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Erdoğan yönetiminde Türkiye'nin pek çok yatırım yaptığını, yerli solunum cihazı geçirdiğini söyledi.

Çöküşün eşiğinde olan sağlık sistemini öven Esgin, "Bakın bu kardeşiniz bir hekim olarak; meclis kürsüsünde, ‘Hastane niye yapılmadı’ diye değil, ‘Niçin yapıldı diye’ soru önergesi veren muhalefete karşı defalarca söz almak durumunda kaldı. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir muhalefet örneği yok. Fransa’da, İtalya’da, İspanya’da, hastane kapılarından dönen ve evinde ölüme terkedilen insanlar vardı. Allah’a hamdolsun bu ülkede bunlar yaşanmadı" dedi.

Makam, mansıp peşinde koşmadıklarını öne süren Esgin, "Bizim milletle olan münasebetimiz sandıklarda oy mesafesinde değildir. Biz Tayyip Erdoğan’ın adamlarıyız. Allah’ın izniyle sizlerle birlikte kutlu hareketimize, dava hareketimize devam ediyoruz. İşte bu küresel salgının o korkunç günlerinde evet ben diyorum ki; iyi ki, Recep Tayyip Erdoğan vardı" diye konuştu.

akpli milletvekili vekil biz recep Tayyip Erdoğan adamlarıyız esgin mustafa esgin bursa