AKP'li Mücahit Birinci Ekşi Sözlük'e İlişkin Konuştu: Ekşimiş Mecranın Hedefi Milletimizin Maneviyatıdır, Kapalı Kalacaktır

TAKİP ET

Türkiye'nin önde gelen katılımcı sözlük sitelerinden Ekşi Sözlük, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından erişim engeli getirilmişti. Konuyla ilgili olarak AKP MKYK üyesi Mücahit Birinci, "Ekşimiş mecranın temel hedefi milletimizin maneviyatıdır, mecra kapalı kalacaktır" ifadesini kullandı.

Türkiye'nin önde gelen katılımcı sözlük sitelerinden Ekşi Sözlük, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından erişim engeli getirilmişti.

Konuyla ilgili olarak AKP MKYK üyesi Mücahit Birinci, "Ekşimiş mecranın temel hedefi milletimizin maneviyatıdır, mecra kapalı kalacaktır" ifadesini kullandı.

Birinci ayrıca, "Ekşi Sözlük kapanmasın, bana da çok hakaret var, ama özgürlüktür" diyen siyasetçilere atıfta bulunarak şu ifadeleri kullandı:

"Ekşi Sözlük kapanmasın, bana da çok hakaret var, ama özgürlüktür." diyen siyasetçiler, münhasıran kendilerine sövdürdükleri özel mecralarını açabilirler. Ekşimiş mecranın temel hedefi milletimizin maneviyatıdır, mecra kapalı kalacaktır."

mücahit birinci ekşi sözlük btk Erişim Engeli