AKP'li Murat Köse: Mansur Yavaş Ankapark'ı Bilerek Harabeye Çevirdi

TAKİP ET

AKP'li Murat Köse, Ankapark'ın çürütülmesinden Mansur Yavaş'ı sorumlu tuttu.

Ankapark'ta beraberindeki AKP'li Büyükşehir Belediye Meclis üyeleriyle birlikte basın açıklaması yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi AKP Grup Başkanvekili Murat Köse, "Mansur Yavaş, buranın harabeye çevrilmesini bilerek kasten sağlamıştır. Bunun sorumlusu, bu hale dönüşmesinin sorumlusu Mansur Yavaş’tır" ifadelerini kullandı.

Ankapark'ın "önemli bir vizyon projesi" olduğunu iddia eden Köse, "Sayın Yavaş'ın burayı halka açması ve gezdirmesi kendisi açısından utanç verici bir durum çünkü bu tablonun sorumlusu kendisidir ama bir taraftan halkın görmesi için de önemlidir. Yavaş’ın inandırıcılığı bitmiştir. Ankapark'ı bu hale kim getirdi herkes biliyor ve zaten doğru düzgün projesi olmayan, zaten bugüne kadar verdiği sözleri tutamayan bir kilometre bile metro inşa edemeyen, ‘9 ayda 58 kilometrenin projesini yapacağım 4 yılda da tamamını yapacağım’ demişti bir kilometre bile metro inşa edemeyen, kendi fildişi kulelerinde gezinen bir belediye başkanı var" diye konuştu.

Mansur Yavaş'ın Ankaralılardan ve Ankaralı çocuklardan özür dilemesini isteyen Köse, "Mansur Yavaş, buranın harabeye çevrilmesini bilerek kasten sağlamıştır. Bunun sorumlusu, bu hale dönüşmesinin sorumlusu Mansur Yavaş’tır. Sorumluluk sahibi, o makama yakışır bir belediye başkanının yapması gereken şey şirket yetkilisini çağırıp bunu konuşmaktır" dedi.

akpli murat köse mansur yavaş ankapark bilerek harabeye çevirdi