AKP'li Reyhanlıoğlu'nun İmamoğlu'na 'İngiliz Uşağı' Demeden Önceki Görüntüler Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Eski AKP Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Kocabaş Reyhanlıoğlu, İstanbul'dan Kahramanmaraş'a yardıma gelen İmamoğlu ve İBB ekiplerine "Gelmeyin, defolun gidin" ve "İngiliz uşağı defol!" gibi ifadeler kullanmıştı. O görüntülerin öncesinde kaydedilen anlar ortaya çıktı.

Eski AKP Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Kocabaş Reyhanlıoğlu, İstanbul'dan Kahramanmaraş'a yardıma gelen İmamoğlu ve İBB ekiplerine "Gelmeyin, defolun gidin" ve "İngiliz uşağı defol!" gibi ifadeler kullanmıştı.

Eski AKP Kahramanmaraş Milletvekili, İmamoğlu'na 'İngiliz Uşağı' Dedi

O görüntülerin öncesinde kaydedilen anlar ortaya çıktı. İBB Başkanı'nın bölgedeki vatandaşların dertlerini dinlediği esnada İmamoğlu'na yaklaşan Reyhanlıoğlu, vatandaş ekiplere derdini anlatmaya çalışırken "Şov yapmayalım" diye sayıkladığı kaydedildi. 

Reyhanlıoğlu'nun evi yıkılan ve yakını enkaz altında kalan bir depremzedenin haline inanmadığı ve "Siz buralı mısınız?" diye soru sorduğu da kameralara yansıdı. 

İmamoğlu vatandaşın derdini dinlemeye çalışırken iyice yanlarına sokulup yüksek sesle "Şov yapmayalım" diyen Reyhanlıoğlu'na cevap veren İmamoğlu, "Onu rahat bırakın, normal değil o" dediği görüntülendi. 

Daha önce de Reyhanlıoğlu'nun abisi Fatih Kocabaş'ın Tapu Kadastro Müdürlüğü, Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü ve Harita ve Emlak Dairesi Başkanlığı yaptığı ortaya çıkmıştı. 

İmamoğlu'na 'İngiliz Uşağı' Diyen Eski AKP Vekilinin Abisinin, Tapu Kadastro Müdürlüğü Yaptığı Ortaya Çıktı

Nursel Kocabaş Reyhanlıoğlu ingiliz uşağı ekrem imamoğlu kahramanmaraş deprem depremzede