AKP'li Şamil Tayyar Ekonomi Yönetimine İsyan Etti: Herkes Google Yardımıyla Açıklamaları Tercümeye Çalışıyor

TAKİP ET

AKP MKYK Üyesi Şamil Tayyar beceriksiz ekonomi yönetimine isyan etti.

Uzun zamandır AKP'nin hatalarına içeriden getirdiği eleştirilerle dikkat çeken AKP MKYK Üyesi Şamil Tayyar, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıklamalarına tepki gösterdi.

Dolar kurunun 17 lira seviyesini aşmasının ardından Hazine ve Maliye Bakanlığı dün akşam bir program açıklayacağı duyurulmuş, duyurunun ardından 17 liranın altına inen dolar kuru, Bakanlığın "GES" açıklamasıyla yeniden 17 lirayı aşmıştı.

Hazine ve Maliye Bakanlığının Açıkladığı Yeni Adımlar Sonrası Dolar Tekrar Yükseldi


Sabah saatlerinde Bakanlıktan yapılan 6 maddelik açıklamayla aynı durum yaşandı ve dolardaki volatilite halen sürüyor.

Dolar Kayıplarını Telafi Etti


Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın anlaşılması güç açıklamalarına resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösteren AKP MKYK Üyesi Şamil Tayyar "Dün gece ekonomide çok kritik kararlar açıklandı. Herkes Google yardımıyla yazılı açıklamaları tercüme etmeye çalışıyor" dedi.

Tayyar paylaşımında "Dün gece ekonomide çok kritik kararlar açıklandı. Herkes Google yardımıyla yazılı açıklamaları tercüme etmeye çalışıyor. Şu ana kadar karar mekanizmasındaki tek yetkili çıkıp tartışmalara açıklık getirmedi. Üzgünüm!" ifadelerini kullandı.

akp mkyk üyesi şamil tayyar ekonomi yönetimine isyan etti herkes google yardımıyla açıklamaları tercüme etmeye çalışıyor