AKP'li Şayir: Dilovası'nda Ne Kadar Gay Varmış, Haberimiz Yokmuş Ya

TAKİP ET

AKP'li Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, "Ne kadar gay varmış, haberimiz yokmuş ya" açıklamasını yaptı.

AKP'li Kocaeli Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Belediye Meclisinin aralık ayı toplantısında dikkat çekici bir açıklamada bulundu.

Kocaeli Barış gazetesinden Merve Dişli'nin haberine göre, toplantı sırasında söz alarak Başkan Şayir'in "müjdelerini" eleştiren Saadet Partili üye Turan Tegül, "Şu anda bu kadar müjdeyi veriyorsunuz ama insanlar Dilovası’nda aç, halk ekmek kuyruğuna giriyor. Bunlarla ilgili ne yapabiliriz?" dedi.

Dilovası'nda Ne Kadar Gay Varmış

Tekgül'ün eleştirilerine gençlerin Kanada'ya göç ettiğini belirterek yanıt veren Şayir, "Sizle beraber milliyetçiyim diye geçinen ilçe başkanlarımıza da söylüyorum. Çocuklarınızı oraya gönderirken posterin altında fotoğraf çekiliyorsunuz. Gittiğiniz yerde ilgili parti kimse oraya üye yapıyorsunuz sonra sanal bir manşet yaptırıyorsunuz. Bakın arkadaşlar Dilovası’nda ne kadar gay varmış haberimiz yok ya. İrtica etmek için ‘Biz gayiz bizim cinsel haklarımıza saldırı var, burada geçinemiyoruz’ diyorlar ya" şeklinde konuştu.

Şayir'in bu sözlerinin ardından Belediyenin sayfasından canlı yayımlanan toplantının görüntüleri sayfadan kaldırıldı.

Kocaeli gazetesi Şayir'in o sözlerini böyle yayımladı:

 

hamza şayir dilovası da ne kadar çok gay varmış haberimiz yokmuş ya kocaeli akpli başkan belediye meclisi toplantısı aralık ayı