AKP'li Soylu'nun 'Danışmanı' Emin Şen'in Geçmişteki Paylaşımları Şaşırtmadı

TAKİP ET

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'in ifşaatlarıyla ortaya çıkan ve geçmişte Twitter'da 'eminimsi' adını kullanan Emin Şen'in geçmişteki paylaşımları ortaya çıktı.

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'in ifşaatlarıyla ortaya çıkan ve geçmişte Twitter'da 'eminimsi' adını kullanan AKP'li İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 'danışmanı' (düne kadar müşavir idi) Emin Şen'in geçmişteki paylaşımları ortaya çıktı.

İçişleri Bakanlığı Bakan Müşaviri Görevi Yok Dediği Trol Ordusu Komutanı Emin Şen'in İsmini Sayfasından Sildi

Büyük Türk Başbuğu Atatürk'ün kabrine "yakılacak" ve Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) eskiden pek çok AKP'linin dediği gibi "cemaat" diyen Emin Şen'in eski paylaşımları sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepki topladı.

 

T24'ün yaptığı habere göre AKP'li İçişleri Bakanı Soylu'nun 28 Aralık 2013'te, firari Fethullahçı Emre Uslu ve "eminimsi" kullanıcılarıyla sosyal medya hesabından etkileşimi olduğu görüldü. Fethullahçı Terörist Uslu'nun "Buyurun  @suleymansoylu @eminimsi ile iş başında" paylaşımına Soylu, "Ne var bunda. düzeltiyorum bu geziden epey önce. ocak 2013 olabilir. Ama onu hedef göstermen bariz hata. Yakışmadı..." yanıtını verdi. Ayrıca Uslu'nun paylaşımında ise "eminimsi" isimli kullanıcının Soylu ile 'ajans' fotoğrafını yüklediği görüldü.

'eminimsi' hesabından yapılan bazı paylaşımlar:

- "Fethullah Gülen gelecek, birlikte tepeden TKÖ (Kemalist terör örgüttü)'nün eylemlerini seyredeceğiz eheh"

- "Haydarpaşa cemaat işidir. Anıtkabir 2023'te yakılacak." 

- "Haydi... Gelin bu güzel günde AK Parti-Gülen Cemaatini barıştıralım. Hayat paylaşınca güzel." 

emin şen eminimsi süleyman soylu akp fethullah gülen fethullahçılar fetö