AKP'li Soylu Yine Bildiğiniz Gibi: Biz Gideceğiz, Bu LGBT'ciler Gelecek

TAKİP ET

AKP'li İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve LGBT bireyleri hedef aldı. Soylu, aynı cinslerin evliliğini savunanların kendi evlerinden başlamalarını istedi.

AKP'li Süleyman Soylu, muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve LGBT bireyleri hedef aldı. Soylu, aynı cinslerin evliliğini savunanların kendi evlerinden başlamalarını istedi. 

"Madem Aynı Cinslerin Evliliğini İstiyorsun, Kendi Evinden Başla"

Soylu şu ifadeleri kullandı:

 "Bu milletin huzuruyla, ailesiyle, aile yapısıyla ne uğraşıyorsun ya? Kendi evinden başla. Madem aynı cinslerin evliliğini istiyorsun, kendi evinden başla. Bu milletin başına niye musallat oluyorsun? Müslümanlığımıza, inancımıza, değerlerimize, milliyetimize, geleneğimize niye musallat oluyorsun ya? Madem bu işe meraklısın. Hadi belediyeleri yapsalardı ya. Öyle fırsat vermeyiz. Biz gideceğiz. Bu LGBT'ciler gelecek. Aynı cinslerin evlenmesini isteyenler gelecek. Tövbe estağfurullah ya.

Soylu, Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını belirterek, ABD Büyükelçisi’ni ve Suriye’nin kuzeyindeki askeri harekatları da eleştirdi.

"Şimdi Amerikan Büyükelçiliğini boş ver, Amerikan Başkanlığı’nı Türkiye’de kimse sallamıyor

Peki orasını biz güvenli bölge haline getirdik. Orada şu anda 6 milyon Suriye’nin alt bölgelerinden gelen insanlar var. Onlara evler yaptık, yetmedi her türlü meseleleriyle ilgileniyoruz. Peki o ne olacak, PKK’dan, DEAŞ’tan kaçtıkları için oradalar, rejimden korktukları için oradalar. Onlarda Türkiye’ye gelecek 6 milyon insan.”

süleyman soylu LGBT kemal kılıçdaroğlu muhalefet