AKP'li Süleyman Soylu, Hakkında Çıkan Haberlerden Rahatsız Oldu: Hırsları, Kinleri, İftiraları, İntikam Duyguları Bitmedi

TAKİP ET

AKP'li Süleyman Soylu, hakkında çıkan haberlerden rahatsız oldu.

AKP Milletvekili Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hakkında haber yapan gazetecileri hedef aldı. Bakanlık dönemine ilişkin çeşitli haber ve köşe yazılarını paylaşan AKP'li Soylu, “Görevden ayrılalı 5 buçuk ay oldu. Hırsları, kinleri, iftiraları, intikam duyguları bitmedi” dedi

Soylu, hakkında yazılan haber ve bazı köşe yazılarını hedef gösterdiği sosyal medya paylaşımında, "Hırsları, kinleri, iftiraları, intikam duyguları bitmedi" diye yazdı.

Soylu bozuk bir Türkçe kullandığı paylaşımında, “Organize bir şekilde her gün yeni bir iftira, yeni bir yalan, yeni bir yakıştırma… Bana alışmışlar! Gölgeme ateş edip görevlerini yapıyorlar! Her günkü gibi bugünde taze 4 örnek…” ifadelerini kullandı.

Soylu'yla arasında çekişme olduğu iddia edilen Ali Yerlikaya'nın İçişleri Bakanlığı görevine getirilmesinden sonra çeşitli suç örgütlerine operasyonlar düzenlenmeye ve Emniyet'teki Soylu'ya yakın kadrolar tasfiye edilmeye başlanmıştı. 

 

süleyman soylu soylu içişleri bakanı içişleri bakanlığı