AKP'li Taşkesenlioğlu 1 Milyon 750 bin TL'ye Aldığı Yatı Savundu: Biz Başörtülü Hanımlar İçin Tekne Mahremiyet Yaşatan Bir Olay

TAKİP ET

Sedat Peker'in açıklamalarıyla "rüşvet çarkı" iddialarının merkezine oturan AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, "Biz başörtülü hanımlar için tekne mahremiyet yaşatan bir olay, istediğiniz yerde denize girersiniz. 1 milyon 750 bin TL değerinde yat aldık." dedi.

Sedat Peker'in açıklamalarıyla rüşvet iddialarının merkezinde yer alan AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Pera Palas'ta tesadüfen tanıştığı Nagehan Alçı ile konuştu. Taşkesenlioğlu, lüks yatlarını "Biz başörtülü hanımlar, tekne mahremiyet yaşatan bir olay" şeklinde savundu.

Taşkesenlioğlu şunları söyledi:

"2019’da yeni evlenmiştik, babası vefat etti. 10 gün sonra Atina’ya tatile gittik. Dönünce “Ben sana yat alayım” dedi. Biz başörtülü hanımlar için tekne mahremiyet yaşatan bir olay, kadın kaptan bulunca özgür olursunuz Nagehan Hanım, istediğiniz yerde denize girersiniz. İlk olarak 1 milyon 750 bin TL değerinde yat aldık, Bodrum’daydı. Ama astarı yüzünden pahalı oluyor, liman vergisi, kaptan vs… Geçen sene sattık onu"

Taşkesenlioğlu daha önce 2,5 kilogram altından başka bir şeyinin olmadığını ifade etmişti.

zehra taşkesenlioğlu ünsal ban Sedat Peker yat başörtüsü