AKP'li Varank'tan İmamoğlu'na İğrenç Sözler: Bu Senin Annesiz Babasız Son Bayramın Olacak

TAKİP ET

Bursa'da bayramlaşma törenine katılan AKP'li Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı. Varank, İmamoğlu'nun Hatay'da verdiği bir röportajda söylediği 'Hayatımda ilk kez annemsiz babamsız bir bayram yaşıyorum' sözüne, "Bu senin annesiz babasız son bayramın olacak" lafıyla cevap verdi.

Bursa’da bayramlaşma törenine katılan AKP'li Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı. Varank, İmamoğlu’nun Hatay’da verdiği bir röportajda söylediği “Hayatımda ilk kez annemsiz babamsız bir bayram yaşıyorum” sözüne, "Bu senin annesiz babasız son bayramın olacak" şeklinde cevap verdi.

"Annesiz Babasız Son Bayramın Olacak"

Varank, İmamoğlu’nun İstanbul dışında gezdiğini iddia ederek, “Hasbelkader bu millete hizmet etmek görevlerinden birini yapıyorsanız, şimdiye kadar anne babanızı görmeden bir bayram geçirmemişseniz zaten siz yan gelip yatıyormuşsunuzdur” dedi.

Varank, AKP’li yöneticilerin çoluğunu çocuğunu görmeden çalıştığını belirterek, “Ben o arkadaşa diyorum ki şimdi aklın başına gelmiş ama bu senin annesiz babasız son bayramın olacak. Biz sizi bu tarihin çöplüğüne öyle bir göndereceğiz, bundan sonra sürekli annenle babanla bayram kutlayabilirsin diyoruz” ifadelerini kullandı.

“Karşımızda Öyle Vizyonsuz Bir Muhalefet Var ki…”

Varank, AKP’nin icraatlarını anlatarak, iğrenç bir ifadede bulundu. Varank, “Biz bu ülkede hep yapmanın derdinde olduk, taş üstüne taş koymanın derdinde olduk ama karşımızda öyle vizyonsuz, öyle ufuksuz, öyle dar görüşlü bir muhalefet var ki biz hangi icraatı yapmaya kalktıysak, biz hangi işi yoluna koymaya çalıştıysak, bizim karşımızda durdular. O kadar nakıslıklarla, kafa karışıklığıyla siyaset yapıyorlar ki emin olun normalde vatandaşlarımız bunların söylediklerini takip etseler bir daha bunların yüzüne bakmamaları lazım” diye konuştu.

mustafa varank ekrem imamoğlu annesiz babasız bayram