AKP'li Vekil Burhan Çakır: Gezi Olayları Vatana İhanettir

TAKİP ET

AKP Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, "Gezi bir direniş değil terör eylemidir. Gezi parkı eylemleri ülkemize yapılmış bir darbe teşebbüsüdür. Gezi olayları vatana ihanettir" dedi.

AKP Erzincan Milletvekili Burhan Çakır,  Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Gezi Parkı eylemlerine ilişkin verilen mahkeme kararları sonrası yapılan açıklamalarda AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tehdit edildiğini öne sürdü.

"Milletimizin oylarıyla seçilen Sayın Cumhurbaşkanımıza ve milletimize saygı duymayı öğreneceksiniz" diye tehditler savuran Çakır, Gezi eylemlerinin 17-25 Aralık operasyonu ve 15 Temmuz darbe girişiminden farkı olmadığını ileri sürdü.

AKP'nin herhangi bir zaman diliminde Türkiye'ye verdiği ekonomik zararı gözardı eden AKP'li vekil, Gezi'nin zararının 168 milyar dolar oladuğunu ileri sürerek, "Ekonomik olarak düze çıktığımız bir dönemde, ülkemizi 168 milyar dolar yükün altına sokan bu sokak teröristlerini unutmuyoruz. Bütün bu hain girişimleri durduran milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı unutmadık, kıyamete kadar unutturmayacağız. Gezi bir direniş değil terör eylemidir. Gezi parkı eylemleri ülkemize yapılmış bir darbe teşebbüsüdür. Gezi olayları vatana ihanettir" dedi.

burhan çakır gezi olayları vatana ihanet erdoğan gezi parkı