AKP'li Vekil: Milletimiz 'Şu Sıkıntılı Zamanlarda İyi ki AKP Var' Diyor

TAKİP ET

AKP Milletvekili İbrahim Aydemir, "Milletimiz 'ne dualı milletmişiz ki şu sıkıntılı zamanlarda iyi ki AK Parti, Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanımız var' diyor" dedi.

Meclis'te basın toplantısı düzenleyen AKP Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, tüm dünyanın enflasyon sıkıntısı içinde olduğunu iddia etti. Almanya'da yüzde 6 seviyesinde olan enflasyonun Türkiye'de yüzde 60'ın üzerine çıktığını unutan Aydemir, "Dünyadan ayrı değiliz. Dünya ile beraberiz. Bu sıkıntılı hal her tarafa sirayet etti. Yine de buradan yol bulup rahat yürüyen bir ülkeyiz" iddiasını öne sürdü.

İbrahim Aydemir açıklamasında "Milletimiz 'ne dualı milletmişiz ki şu sıkıntılı zamanlarda iyi ki AK Parti, Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanımız var' diyor" ifadelerine yer verdi.

Macaristan'daki seçimlere de değinen Aydemir, "Macaristan'da şunu gördük: Suni yapılarla bir yere varmak mümkün değil. Altı tane birbirine benzemez bir araya geliyor. Macar halkı tıpkı Türkiye'deki gibi bu yapılaşmaya 'dur' dedi. Türkiye, 2023'te buna benzer bir sonucu yaşayacaktır. Macaristan hükümeti Türk-Macar ilişkilerine çok önem veriyor. Macaristan bizim için çok değerli. Macaristan'da sulh, sükun, gelişme, kalkınma ne kadar yükseğe çıkarsa bizde bundan o kadar mutlu oluruz. Macaristan hükümetini başarısından dolayı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

akp akpli ibrahim aydemir şu sıkıntılı zamanlarda milletimiz iyi ki var diyor